Desperados

Brouwerij
Desperados NL
Type
Lager
Alcoholpercentage
5.9%

Desperado betekent volgens de dikke Van Dale: een ‘tot het uiterste gedreven mens’. Precies de omschrijving van scheidkundeleraar Walter White (Bryan Cranston) die mede door zijn ongeneeslijke ziekte de hulp inroept van Jesse Pinkman (Aaron Paul) om snel geld te verdienen voor zijn gezin door middel van het produceren en verkopen van crystal meth.

Breaking Bad de serie is wat ons betreft onlosmakelijk verbonden met New Mexico. De staat in de Verenigde Staten waar het meeste van het verhaal zich afspeelt. En wie Mexico zegt, zegt tequila.

Waar in elke supermarkt Desperados, ’s werelds eerste bier met de spirit of tequila, te verkrijgen is en waar ook in bijna elke huiskamer in Nederland de streamingdienst Netflix te bekijken is zeggen wij dat de combinatie van Desperados met El Camino hetzelfde is als dat 1 + 1 = 2 is. Niets om je tegen te houden dus. Net als Jesse Pinkman.

* Heb je een sixpack? Vergeet dan niet om ook The Road To El Camino te kijken, tevens te zien op Netflix, voor een blik achter de schermen.