He Don't Gotta Clue

Brouwerij
Together We're Bitter
Type
Blond
Alcoholpercentage
4.5%

Wie zoekt zal vinden wordt er wel eens gezegd. He Don’t Gotta Clue is een bier afkomstig uit Canada en zal helaas niet zo makkelijk te vinden zijn in Nederland. Dat is jammer want het bier past perfect bij een film als Knives Out.

De titel van het bier is een verwijzing naar de privédetective Benoit Blanc (Daniel Craig) die, als een hedendaagse Hercule Poirot met een Frans zuidelijk accent en alles, aan het begin van de film duidelijk nog geen idee heeft waar hij mee te maken heeft. Net als de kijker overigens.

Together We’re Bitter, of de TWB cooperative brewing company, is de naam van de brouwerij die de He Don’t Gotta Clue produceert. Bitter is het bier, maar bitter is ook de familie Thrombey die samen niet zo veel om de dood van Harlan geven, maar meer om zijn erfenis.

Star Wars: The Last Jedi was de film die schrijver/regisseur Rian Johnson voor Knives Out maakte. Om de wat wrange nasmaak van die film weg te spoelen stellen wij voor om naar de ‘whodunnit’ Knives Out te gaan en als het even kan met het bijpassende bier He Don’t Gotta Clue in de hand. Het wordt zeker goedgemaakt en laat het bier je smaken.