Miss Hooter

Brouwerij
Het Uiltje
Type
IPA
Alcoholpercentage
4.4%

Ze is zo zijdezacht, zachtaardig en lichtvoetig. Als het lijkt alsof het niet beter kan, wordt het wel beter. Ze is ook onderhoudsarm. Het enige wat je hoeft te doen is haar fris te drinken of haar koud te bewaren en uit het licht te houden.

Ze is hier alleen om jullie jongens te laten herinneren waar jullie voor vechten! Ze is een pittige tante. Miss Hooter is op zoek naar wat plezier, kan je dat aan? Jazeker. Miss Hooter maakt je dag compleet, hoe je dag er ook uitzag. Of je nu op je vrije dag hebt gewerkt of net een bank-surfmarathon hebt afgerond op een luie zondagmiddag, Miss Hooter is net zo blij om je te zien als jij haar.

Met een rustgevende zachte smaak kan deze Hoppy Wheat Ale ook worden geclassificeerd als een White IPA, vanwege het veelzijdige karakter van Miss Hooter. Met het zachte alcoholpercentage van 4.4% zal Miss Hooter je wildste dromen ... van bier teder vervullen.

Miss Hooter is alles wat Hustlers niet is.

In 2015 waren meer dan 300 crowdfunders en een bank gek genoeg om de missie van brouwerij het Uiltje te financieren: To Brew F*cking Good Beer! In september 2016 werd die missie werkelijkheid toen de gloednieuwe brouwerij in bierstad Haarlem op volle toeren begon met brouwen.

Liefde voor speciaalbier bracht het Uiltje op de plek waar ze nu staan. De mooiste bieren die ze maken zijn dan ook de meest uitgesproken stijlen. Bij het Uiltje is geen zacht Weizenbier te krijgen. Enkel keihard gehopte bieren waar ze kruiwagens tegelijk in de ketel knallen. Zoals vette India Pale Ale’s, zure bieren, rookbieren, bieren met fruit, koffie, drop, lolly’s en zelfs een heuse kerstboom was niet veilig voor de brouwketel. Of juist in oude whiskyvaten gerijpte Russian Imperial Stouts, Scotch Ales en Barleywines.

Dus houd je van een bijzonder en wat extremer bier? Knap eens een Uiltje.